Oktober Training ( 10-daagse)

Posted on jun 28, 2017

Van 13 tot en met 22 oktober 2017 organiseren we weer een 10-daagse interne Transformatie Training.

Het doel van onze training is om je te begeleiden bij het herinneren van wie je altijd al was. Terug naar het centrum van je eigen oorsprong. De ontwikkeling van het ZELF komt vóór elke andere vaardigheid. Dit is het aansturende mechanisme in je eigen grootsheid wat zich uit in je optreden en zichtbaar wordt in al je uitdrukkingen. Je ontdekt hoe je in je vel zit en via lichaamswerk ga je jezelf opschonen, fysiek, emotioneel, psychisch. Je opnieuw verbinden met je blauwdruk.

De workshop is intern, geheel verzorgd en duurt 10 dagen.

Lees ook onze website www.hoomana.nl

Je kunt ons altijd bellen voor meer informatie of een gesprek. 010-4127572.