Oktober training van 12 t/m 21 oktober 2018

Posted on mrt 28, 2018

Onze volgende 10 daagse interne Transformatie Training is van 12 oktober tot en met 21 oktober 2018.

Een van de trainees uit onze laatste training zei over de transformatie training het volgende:

“Een APK keuring voor de mens”.  Een man van weinig woorden.

Tijdens onze training gaat het inderdaad over “rommel opruimen”,doorsmeren.                                                                                           Het brandstofsysteem nalopen en kijken of er geen lekkages zijn. Controleren of de accu’s nog vol zijn? Ramen nalopen voorvoldoendezicht. Spiegels goed stellen zodat de hoekjes waar we niet zo makkelijk in kijken nog goed te zien zijn. Of de ramen en deuren het nog doen zodat je beschermd bent tegen buitenwereld. Veersysteem controleren op souplesse. Richtingaanwijzers controleren. Kijken of de uitlaat niet verstopt zit. Wielen uitbalanceren voor grip op de weg. Roest verwijderen van essentiële onderdelen, oppoetsen en bright and shining weer naar buiten. Kortom een grote beurt.

Na de training realiseer je je wat een prachtig “vehikel”,met ongekende mogelijkheden, je bent, dat je overal kan brengen waar jij wilt zijn.

Soms kost het tijd voor de berijder weer inziet dat hij/zij zowel de bestuurder als de monteur als het voertuig is.