Lomi Lomi cursus

Posted on mrt 2, 2020
Zelf heling

Altijd al graag Lomi Lomi massages willen geven?

17 april tot en met 26 april 2020 start er weer een 10 daagse training.

Op het programma staan : Bewust aanwezig zijn, in het Nu zijn oefenen om van daaruit verbinding aan te gaan met een ander.

We leren je een bewegingsmeditatie, een belangrijk onderdeel bij het geven van een Lomi Lomi massage. We trainen je fysieke lichaam om de massages goed uit te voeren. Je psychische en spirituele niveaus komen tijdens de training ook aan bod. Je bent immers zelf het meest belangrijke instrument bij het geven van een Lomi. Geen relatie zonder overdracht. een intensieve training ook voor gevorderden.Drie trainers staan tot je beschikking die al 20 jaar les geven, alle drie opgeleidt door Kahuna Abraham Kawaii.

Het worden 10 dagen die een groot cadeau voor jezelf zullen zijn en waarin je een gedegen “Old school” Lomi Lomi training krijgt.