Als je wilt leren ontspannen ben je bij Ho’omana in Rotterdam van harte welkom. Vanuit ons centrum leren we je door middel van een 10-daagse training dichter bij jezelf te komen waardoor je werkt aan bewustwording en ontspanning. Deze rust zorgt ervoor dat je beter kunt functioneren en meer in balans komt. Zowel lichamelijk als mentaal. Je gaat terug naar bewustwording waardoor je weer kunt zijn wie je bent en je leven kunt vervolgen vol energie en levenskracht.

Als je wilt werken aan zelf heling staat Ho’omana in Rotterdam graag voor je klaar. Rust en ontspanning zijn belangrijk om in harmonie met jezelf te kunnen leven. Toch is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Spanningen kunnen veroorzaakt worden door invloeden van buitenaf en hebben een negatief effect op ons mentale en fysieke welzijn. Factoren voor de onrust kunnen zijn problemen in de relationele sfeer, werkdruk of andere invloeden.

Deze spanningen zorgen ervoor dat je niet meer kunt functioneren zodat jij dat graag zou willen. Je kwaliteit van leven neemt een stap terug en je hebt het gevoel dat je steeds meer verwijderd raakt van jezelf. Gelukkig staat Ho’omana dan graag voor je klaar. Aan de hand van lichaamswerk kun je effectief leren ontspannen en de balans in je lichaam herstellen.

Trainingen om te leren ontspannen omgeving Rotterdam

De trainingen van Ho’omana in Rotterdam werken toe naar het opheffen van blokkades in jouw lichaam. Vaak zorgen deze ervoor dat jij niet tot rust komt of kunt ontspannen. Alles wat we meemaken wordt immers bewust of onbewust opgeslagen door ons lichaam. Dit moet op de juiste manier verwerkt kunnen worden als we de fysieke en mentale balans optimaal willen houden.

Leren ontspannen Rotterdam

Als deze verstoord raakt voelen we onrust, spanningen en zelfs angsten. Met het lichaamswerk van Ho’omana leer je hoe je jouw levensenergie weer kunt laten stromen door je normale patroon te onderbreken. Door de bewustwording die je ervaart kun je jezelf een reset geven waardoor jij je weer heel en levend voelt. Je komt dichter bij jezelf zonder dat jij je keuzes en beslissingen laat leiden door spanningen en stress.

Aan de hand van Hawaiiaanse bewegingsmeditatie leer je hoe jij kunt ontspannen en kunt werken aan zelf heling. De training om te leren ontspannen van Ho’omana in Rotterdam vindt intern plaats. Na deze training ben jij je meer bewust van wie je bent en heb je een persoonlijke transformatie ondergaan waardoor je fysiek, spiritueel en mentaal weer volledig in balans komt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.