De tiendaagse Ho’omana transformatietraining wordt gegeven door de familie Nap.

Caspar Nap is al jaren zelfstandig werkzaam als fysiotherapeut en haptotherapeut. Om zijn kennis en werkveld te vergroten heeft Caspar zich verdiept in diverse disciplines waaronder manuele therapie, medische synthese en transpersoonlijke psychosynthese. Sinds 1991 is hij ingewijd in de Hawaiiaanse helingsrituelen en door de Hawaiiaanse meester Kahuna Abraham Kawai’i opgeleid. Dit heeft er toe geleid dat vanaf 2002 de tiendaagse Ho’omana transformatietraining gegeven wordt. Caspar is van mening dat niet de therapeut ervoor zorgt dat iemand geneest, maar dat het lichaam zichzelf heelt.

José Nap-Troost, echtgenote van Caspar, is werkzaam als maatschappelijk werkster op een basisschool. Om haar werk en zichzelf te kunnen verdiepen heeft zij in 1992 haar therapeutische opleiding tot psychosynthesegids afgerond. In 1993 is José, net als Caspar, ingewijd in het Hawaiiaanse gedachtegoed en door Kahuna Abraham Kawai’i opgeleid.

Joost Nap, zoon van Caspar en José, is afgestudeerd psychosyntheticus. Net als zijn ouders is hij opgeleid in de Hawaiiaanse helingsrituelen. Dertien jaar geleden vertrok Joost naar Hawaii om daar in totaal gedurende een jaar in de leer te treden bij Kahuna Abraham Kawai’i. Joost geeft samen met Caspar en José de tiendaagse transformatietraining.