Training

Ho’omana is een tiendaagse transformatietraining waarin Hawaiiaanse bewegingsmeditatie centraal staat. Deze eeuwenoude training is een zeer krachtig instrument voor heling en persoonlijke transformatie. Je krijgt de mogelijkheid om interne blokkades op te heffen zodat jouw levensenergie weer vrijuit kan stromen. Ho’omana laat je voelen waar jij uit balans bent, zodat je jezelf kunt helen en weer volledig thuis bij jezelf kunt komen.

In tien dagen terug naar je kern

De transformatietraining is er voor iedereen die meer uit zichzelf en het leven wil halen. Misschien heb je last van lichamelijke klachten als stress, een burnout of RSI. Misschien loopt je relatie niet helemaal lekker of is je zelfvertrouwen niet optimaal. Misschien heb je je leven de afgelopen jaren op de automatische piloot geleefd of sta je op een belangrijk kruispunt in je leven. Wat er ook speelt, de transformatietraining helpt je om in tien dagen terug te gaan naar je kern, zodat jij weer kunt voelen wie je werkelijk bent. Je kunt ervaren dat je je grenzen verkent. En misschien wel verruimt. Je zult je hoogstwaarschijnlijk soepeler bewegen, waardoor je creatieve energie weer vrijuit kan stromen. Je kunt je geïnspireerd voelen om weer volledig je plek in het leven in te nemen. En met een frisse, heldere blik naar je persoonlijke relaties en omstandigheden kijken. Vol enthousiasme en zelfvertrouwen kun je na tien dagen jouw persoonlijke weg vervolgen. Ho’omana biedt je de mogelijkheid om in slechts tien dagen te transformeren waar andere mensen vele jaren en soms zelfs hun hele leven voor nodig hebben.

Transformeren… hoe dan?

Alles wat je meemaakt en leert, sla je ergens in je lichaam op. Je lichaam biedt hiermee een schat aan informatie en staat dan ook centraal tijdens de transformatietraining. De gerichte, gezamenlijke bewegingen brengen een psychologisch proces op gang. Hierdoor komen blokkades aan het licht en word je psychologisch, fysiek en spiritueel weer in lijn gezet. Inspanning wordt afgewisseld met ontspanning, zodat je volledig de ruimte krijgt om los te laten wat je niet meer dient.
Je traint met name non-verbaal. Dit houdt in dat je de training ondergáát zonder dat je verplicht bent om ergens over te praten.
De gehele training heeft een meditatief, helend karakter. De opbouw van de training wordt aangepast aan de vraag van de groep en is daarom nooit hetzelfde. Een dag kan bijvoorbeeld beginnen met een uitgebreid ontbijt, waarna rek- en strekoefeningen, een helende bewegingsmeditatie, vervolgens een individuele lichaamsbehandeling, een heerlijke gezamenlijke avondmaaltijd en tot slot een moment voor jouw persoonlijke vragen en ervaringen.

Het verblijf

Gedurende de tiendaagse training verblijf je intern, waarbij je samen met de andere deelnemers traint, drie keer per dag een heerlijke maaltijd nuttigt en overnacht. Dit alles op een prachtige locatie in hartje Rotterdam. Omdat juist in dynamiek met anderen onze patronen versneld aan het licht komen, werken we doorgaans in groepen. Een groep bestaat uit maximaal tien personen.
Intern verblijf is essentieel om de groepsenergie te bewaken. Bovendien geeft het jou de kans om je volledig los te maken van je dagelijkse omgeving. Op deze manier is er alle aandacht voor jou, los van alle dagelijkse beslommeringen en relaties. Intern verblijf helpt je om het maximale uit de transformatietraining te halen. De gevarieerde maaltijden worden dagelijks vers bereid en zijn ook geschikt voor vegetariërs.

Voor en na

Voorafgaand aan de training krijg je een gratis persoonlijk consult bij een van de trainers, zodat duidelijk is met welke persoonlijke wensen en doelen jij de training ingaat. Uiteraard wordt rekening gehouden met eventuele lichamelijke beperkingen.
Drie maanden na de training is er een terugkomdag (bij de prijs inbegrepen). Ook is er na de training een individueel begeleidingstraject mogelijk.

Iets voor jou?

Wil jij het maximale uit je leven halen? En ben je bereid om daarvoor tien dagen van je leven écht in jezelf te investeren? Dan beloven wij je een ervaring die je nooit zult vergeten. En die bovendien nog jarenlang doorwerkt. Nog niet overtuigd? Bel ons dan gerust. Of kijk eens bij ‘Ervaringen’ om te lezen hoe andere deelnemers de transformatietraining ervaren hebben.