Als je wilt werken aan zelf heling, ben je bij Ho’omana in Rotterdam van harte welkom. In onze trainingen werken we aan bewustwording waardoor je meer rust in je hoofd gaat ervaren. Daardoor functioneer je niet alleen beter, maar voel jij je ook weer één met jezelf en kun je leven in het hier en nu. De zelf heling trainingen van Ho’omana helpen je daar graag bij.

Dicht bij jezelf staan en het leven leiden dat je voor ogen had is niet voor iedereen vanzelfsprekend.Deze onbalans kan veroorzaakt worden door diverse factoren. Ons lichaam slaat namelijk alles op wat we meemaken. Dat kan een trauma uit het verleden zijn, maar ook blokkades die zich recentelijk gevormd hebben. Daardoor kun je stress, spanningen en angsten gaan ervaren waardoor je steeds verder van jezelf af komt te staan.

Je hebt het gevoel alsof je op de automatische piloot leeft, hebt een gebrek aan zelfvertrouwen en kunt niet meer terugvallen op de levensenergie die je ooit had. Ook een burn out, problemen in de relationele sfeer of andere lichamelijke klachten kunnen voor een geestelijke en lichamelijke onbalans zorgen. Onze zelf heling trainingen helpen je daarbij. Als je wilt leren ontspannen ben je bij Ho’omana in Rotterdam van harte welkom.

Zelf heling trainingen omgeving Rotterdam

Bij Ho’omana in Rotterdam maken we gebruik van Hawaiiaanse bewegingsmeditatie. Deze bewezen en eeuwenoude techniek zorgt niet alleen voor zelfheling, maar werkt ook in op een persoonlijke transformatie. Met onze trainingen ga je binnen 10 dagen terug naar de kern van jezelf. Je werkt aan het onderbreken van je aangeleerde en normale patroon. Daardoor kom je niet alleen dichter bij jezelf, maar ook bij het reset moment.

Zelf heling

Deze re-setting zorgt ervoor dat je meer rust ervaart in je hoofd en jouw levenspad weer vol kracht en energie kunt vervolgen. Je wordt zowel fysiek, spiritueel en mentaal weer in balans gebracht. Op deze manier kun je weer voelen wie jij als persoon bent en vanuit deze overtuiging leer je ook weer keuzes en beslissingen maken. Met de zelf heling van Ho’omana komt de sprankel weer terug in je ogen en ga je vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet.

Het lichaamswerk van Ho’omana in Rotterdam wordt gegeven middels een 10-daagse interne training. Uiteraard krijg je voorafgaand aan de training een kosteloos intakegesprek en consult. Zo krijgen we een beter inzicht in de wensen en doelen die jij voor jezelf wilt stellen. Neem vrijblijvend contact met ons op als je meer wilt weten over zelfheling in Rotterdam.