Het lichaamswerk van Ho’omana in Rotterdam zorgt ervoor dat je weer volledig in balans komt met jezelf. Niet alleen mentaal en spiritueel, maar zeker ook fysiek. Een goede balans draagt bij aan ons welzijn. We worden ons meer bewust van wie we zijn waardoor we weer kunnen reageren en beslissen vanuit ons eigen gevoel. De lichaamswerk trainingen van Ho’omana in Rotterdam helpen je daar graag bij.

Het lichaamswerk van Ho’omana in Rotterdam richt zich op een Hawaiiaanse bewegingsmeditatie welke zorgt voor een persoonlijke transformatie. Met deze zelf heling leer je hoe je de blokkades in je lichaam effectief op kunt lossen. Daardoor kom je meer in balans waardoor jouw levensenergie weer alle ruimte krijgt om door te kunnen stromen. Je krijgt meer zelfvertrouwen en bewustwording waardoor jij je weer verbonden en levend voelt. Rust en ontspanning is namelijk niet altijd vanzelfsprekend.

Soms kun je zo vastzitten in oude patronen waardoor je steeds verder van jezelf af lijkt te staan. Je hebt het gevoel dat je op de automatische piloot leeft, reageert en beslist. Dit kan veroorzaakt zijn door diverse factoren zoals een slecht lopende relatie, problemen op het werk of een gebrek aan zelfvertrouwen. Ook de emoties en gevoelens die loskomen bij een trauma worden door ons lichaam opgeslagen. Op den duur kan dit voor vervelende blokkades zorgen die de fysieke en mentale balans verstoren.

Lichaamswerk

Lichaamswerk en zelf heling omgeving Rotterdam

Lichaamswerk kan bestaan uit zelf heling, maar ook leren ontspannen vormt bij Ho’omana in Rotterdam een belangrijk onderdeel van de trainingen. Als je een persoonlijke transformatie wilt ondergaan aan de hand van een re-setting, ervaar je meer bewustwording en kom je dicht bij jezelf. Onze trainingen werken in op een psychologisch proces. Dat wil zeggen dat eventuele blokkades in jouw lichaam worden blootgelegd en herstelt.

Dit gebeurt door middel van bewegingsmeditatie. Door inspanning en ontspanning af te wisselen, kun je loslaten wat jouw lichaam niet meer nodig heeft. Jouw levensenergie kan weer vrijuit stromen waardoor je zelfbewuster bent, sterker wordt en meer in balans komt. Het lichaamswerk van Ho’omana bestaat uit een 10-daagse interne training. Na deze periode heb je een persoonlijke transformatie ondergaan waardoor je weer met een frisse blik naar de toekomst en jouw omgeving kunt kijken.

Je leert beslissen vanuit je gevoel en onderbewustzijn, je leert oude patronen los te laten waardoor jouw kwaliteit van leven aanzienlijk verbeterd. Neem vrijblijvend contact met ons op als je meer informatie wenst over lichaamswerk van Ho’omana in Rotterdam.