Van 19-28 mei 2017: 10-daagse Transformatie Training

Posted on mrt 29, 2017

Het IPBO organiseert weer een 10-daagse interne Transformatie Training.

Van vrijdagavond 19 mei tot en met zondagochtend 28 mei 2017.

De training is een ijkpunt en up-date van je leven op dit moment. (daarom zijn die 10 dagen nodig)

De “methode” die we hanteren gaat in eerste instantie over de verbinding met jezelf herstellen. Onder ogen komen wat je hebt laten liggen en wat toch geaccepteerd wil worden, bewustzijn ontwikkelen en opnieuw het contact met je lichaam herstellen en hierop leren vertrouwen.

Iedereen is op pad. Af en toe verdwalen we, dat is de enige manier waarop we weer zullen gaan zoeken. Op zoek naar wat er nog past bij jou in de snelle/heftige tijd waarin we momenteel leven.

Wat klopt er nog van de ideeën over jezelf en de wereld om je heen.

Is er een interne raadgever en waar huist die in ons?

We zullen via het lichaam werken aan het herstellen van de verbinding met ons Zelf. Onze psyche wordt tegelijkertijd uitgenodigd oude pijn los te laten. Ons hart en ons verlangen zullen ons gidsen naar onze blauwdruk. Nieuwe doelen ontstaan in plaats van dat we die gaan verzinnen. Diep van binnen weten we wat goed voor ons is. Soms moet de toegang vrijgemaakt worden om het verlangen weer te kunnen horen.

We gaan beter horen wat we zeggen en wat er gezegd wordt. In het kijken, gaan we meer zien. Beter ruiken en proeven: onze papillen worden geactiveerd. Onze huid krijgt een wake-up call zodat we weer gaan voelen waar we blij van worden en inzien dat we liefdevolle aanraking nodig hebben. We worden helder gewaar wat ons niet meer dient en wat we juist wel weer willen. Door deze klare informatie weer af te stemmen op onze behoeften en verlangens kunnen we ons leven gaan bijsturen. Sommige van onze cliënten spreken over een leven voor en een leven na de training. Mocht je geïnteresseerd zijn: op www.hoomana.nl kun je meer lezen over deze 10-daagse maar je kunt ook een afspraak maken en dan vertellen we je nog veel meer. 010-4127572.