WAT ALS……

Posted on jan 20, 2019

WAT ALS…

je leven, je werk, je gezin, jij….. NÓG leuker wordt?

Niet door alles (nog meer ) op te blazen maar meer ruimte en tijd te creëren, zodat je je weer kunt overgeven aan het ritme en de lessen van het leven.

Wat als…….

Je weer gaat zien waar het midden in alle drukte…. eigenlijk……. echt overgaat?

Wat als…..

Je je opent voor jouw potentieel door heel dicht bij “huis” te blijven, te leren luisteren naar je lichaam, je gevoelens en je denken, naar jouw waarheid?

Wat als…..

Je besluit je te verbinden met je intuïtieve intelligentie en je in een ruimere laag van bewustzijn komt?

Wat als……

Je besluit contact met jezelf en anderen vanuit vertrouwen aan te gaan?

Wat als…..

Je door deze manier van leven weer wordt wie je altijd al bedoeld was te zijn?

Leuk hè……?

Nee, dit is geen sprookje. Deze overwegingen gaan wel over het “wonderlijke” realiseren.

Het gaat over een werkelijkheid creëren die je misschien niet eerder gewend was, maar zeker tot de mogelijkheden behoort.

Wat als…..

Wonderen creaties  in het Bewustzijn zijn, die er altijd al waren, maar jij tot nu toe nog niet kon zien?

Wat als……

We momenteel niet voor niets op een punt aangekomen zijn in de geschiedenis waar geen behoefte meer is aan nog meer van het zelfde maar er echt een bewustzijnssprong gemaakt dient te gaan worden?

In onze Transformatie Training gaan we op zoek naar ons eigen potentieel.

We leren anders naar situaties te kijken en stellen onze vragen gericht aan het grote potentieel,  waardoor de antwoorden op een andere manier tot ons komen dan vanuit ons rationele mind.

Deze manier van leven gaat niet over problemen oplossen, maar over je openen voor de waarden uit situaties die je “overkomen” en die je natuurlijk iets te vertellen hebben.

We gaan werken met onze intuïtieve intelligentie,die makkelijker toegang heeft tot het GROTER BEWUSTZIJN dan b.v. onze intelligente vermogens.

9 februari 2019 organiseren we van 10.30 tot 12.00 uur een informatie ochtend waar we graag vertellen over deze bijzondere 10-daagse Interne Training.