Vrouwenworkshop

Posted on sep 8, 2019

Van 15 tot en met 17 november 2019 organiseren we een vrouwenworkshop.

Tijdens deze workshop hebben we het met de deelnemende vrouwen over hoe het is om vrouw te zijn op dit moment in de geschiedenis. Een tijd waarin we geleidelijk over gaan van een patriarchaal georganiseerde maatschappij naar een maatschappij waarin het vrouwelijke steeds meer haar plaats zal gaan vinden en innemen.

We onderzoeken waar we zelf staan, wat onze talenten zijn, delen onze kennis en ervaringen, mediteren hierover en vertellen elkaar verhalen die het waard zijn om door gegeven te worden. Beweging en dans zullen ook aandacht in dit weekend krijgen.

Verder hopen we vooral op een gezellig, voedend en inspirerend weekend met elkaar. We starten vrijdagavond om 18.00 uur met een maaltijd. Sluiten zondag om 17.00 uur af. Je slaapt 2 nachten hier en voor de maaltijden wordt ook gezorgd. De prijs bedraagt 250 euro.

Misschien wil jij ook meedoen? Leuk! voor meer informatie José Nap 010-4127572. Aanmelden via info@hoomana.nl of ipbo@online.nl